Ruilen & Retourneren

Ruilen & retourneren

De voorwaarden

Er zijn een paar voorwaarden waar u rekening mee moet houden met ruilen en retourneren.

  1. U meldt de producten binnen 14 dagen na ontvangst aan. Dit termijn gaat in op de dag nadat u uw bestelling hebt ontvangen. Na herroeping heeft u 14 dagen de tijd om de producten terug te sturen.
  2. De kleding is niet gedragen en/of gewassen.
  3. Kledingstukken zijn voorzien van alle aangehechte kaartjes en (indien redelijkerwijs mogelijk) verpakt in de originele verpakking.
  4. Schoenen zijn verpakt in de originele schoenendoos.
  5. Het verzendrisico en de kosten zijn voor de koper. Lowland raadt de klant aan om het retour zenden van een artikel zo nodig via aangetekende post te doen.
  6. Onvoldoende of niet gefrankeerde zendingen worden door ons niet aangenomen.
  7. Indien niet aan onze ruil- en retourvoorwaarden is voldaan, behouden wij ons het recht voor om zendingen terug te sturen en u de verzendkosten in rekening te brengen.
  8. In geval van product- en/of leverfouten zijn de kosten van retour zenden voor rekening van Lowland. Wij zullen achteraf de retour kosten vergoeden.

Let op: Niet te retourneren producten:

  • Gepersonaliseerde producten (die bedrukt en/of geborduurd zijn)
  • Verzegelde producten die om redenen van gezondheidsbescherming of hygiëne niet geschikt zijn om te worden teruggezonden en waarvan de verzegeling na levering is verbroken.

Verder geldt dat er waardevermindering in rekening kan worden gebracht indien meer met het product is gedaan dan nodig om de aard en kenmerken ervan vast te stellen.

Wilt u een product retour sturen? Ga dan hier naar de retourprocedure pagina.

Onze algemene voorwaarden vindt u hier.